Familie Van der Sluijs

31/07/2009

31 juli @ 23.14 uur

Geplaatst onder: Zonder rubriek — peter @ 22:26

Vorig weekend op zondag naar Ouddorp geweest naar Omi en Opa Wout. We hebben lekker weer gehad en zijn ’s avonds spare ribs gaan eten. Bediening viel wat tegen maar we hebben voor de reste wel goed gegeten (behalve dat Mandy der mosselen niet allemaal open zijn gegaan. Ze heeft dan ook een nieuw pannetje gekregen. Ze is iig niet ziek geworden). 

Maandag is Noëlle met opa Henk naar Blijdorp geweest. Ze mag tenslotte onbeperkt naar binnen dus daar moeten ze wel gebruik van maken natuurlijk. Levi is bij Tina geweest waar hij gezellig met zijn neefjes heeft gespeeld.
Hij kan nog niet los lopen maar heeeel af en toe staat hij ongemerkt toch even helemaal los. We blijven oefenen met hem.

Mandy en Tina zijn vandaag met de kids naar Barendrecht geweest en hebben daar Pannenkoeken gegeten. Noëlle heeft wel 1/4 pannenkoek gegeten.

Morgen viert Opa Wout zijn verjaardag. Qua weer ziet het er goed uit. Ik wil morgen en zondag iig weer verder gaan met het verfen van het huis. Het is een flinke klus maar t knapt wel lekker op!

We hebben vanavond leker samen buiten gezeten in de tuin met de kachel aan en een biertje en een wijntje. Dat is toch wel echt genieten!

Volgende week de bruiloft bij Patrick en Alice. Zeer leuke locatie dus hopen dat het lekker weer wordt!

Ik ga nu nog wat foto’s proberen te plaatsen. Fijn weekend!

Geen Reacties »

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URL

Plaats een reactie

Sorry, je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Gemaakt met WordPress